Academia JEEP 

Jeep Academy este o "scoala de off-road", unde atat posesorii de Jeep cat si toti pasionatii de aventura pe 4 roti pot sa participe la un curs intensiv de tehnici de abordare a terenului dificil, desfasurat in doua etape: basic level si extreme level. Cursurile cuprind atat prezentarea statica a masinilor si a tehnicilor de conducere in offroad, cat si conducerea efectiva in traseu special amenajat.

 

Participarea la prima etapa a acestui curs se face in baza inscrierilor si a platii taxei aferente. Numai absolventii primului curs se pot inscrie pentru cea de a doua etapa a programului. Absolventii fiecarui curs vor primi o diploma care sa ateste participarea si insusirea diverselor tehnici de conducere in teren accidentat.

 

Cursurile Jeep Academy sunt stabilite individual sau in grup, se desfasoara doar in weekend si se vor intinde pe durata unei zile. Numarul maxim de participanti intr-o grupa va fi de 10 masini, iar testele in teren se vor efectua numai asistati de instructorii nostri.
 

 

Garantam o experienta extrema, unica si memorabila atat datorita diversitatii de activitati si locatiei, cat si datorita accesoriilor si obiectelor promotionale unicat, care pot fi achizitionate la fata locului.

 

Basic Level

 

Prima etapa se va desfasura pe durata unei zile, sosirea la locatia stabilita avand loc insa cu o zi inainte, de vineri si fiind urmata de o cina festiva in care vom incerca sa ne cunoastem "adversarii".

 

Sambata, dupa micul dejun, va urma o ora de prezentare statica a masinilor si a tehnicilor de conducere in offroad, dupa care timp de sase ore o sa incercam sa punem in practica cele invatate.


Vom face o pauza pentru un pranz rustic, dupa care vom reveni cu forte proaspete pe traseu.


La ora 18 ne vom regrupa la pensiune unde participantii vor primi diplome de absolvire si vor afla ce surprize le-am pregatit pentru nivelul doi.

 

Extreme Level

 

Cea de a doua etapa se va desfasura pe durata unei zile, sosirea la locatia stabilita avand loc, de asemenea, cu o zi inainte de inceperea cursului.

 

 

Sambata, dupa micul dejun vom folosi tehnicile de condus invatate in primul nivel pe traseu offroad amenajat la un grad de dificultate ridicat, iar dupa un pranz rustic o sa ne aventuram pe traseu offroad neamenajat, cu cel mai mare grad de dificultate.
 

Regruparea va avea loc la ora 18 la pensiune, unde in cadrul cinei festive se vor da diplome absolventilor celui de al doilea nivel.

 

 

Preturi


Basic Level:
proprietari de Jeep: 150 Euro
non proprietari: 300 Euro

Extreme Level:
proprietari de Jeep: 250 Euro
non proprietari: 450 Euro


Costurile de participare includ atat cazarea pentru o noapte, cat si contravaloarea meselor si a cursului.

 

Inscrieri

 

Inscrierile se efectueaza completand formularul de mai jos pentru a solicita un curs Jeep Academy.

 

Nume
Prenume
Model Jeep? Cherokee
Wrangler
Patriot
Compas
Altele
Email Address:
Telefon Mobil de Contact:
Alte precizari / observatii:

 
Jeep CLUB
Jeep® is registred trademark of Chrysler LLC.